Ajuntament de Blanes: Ni transperent, ni participatiu !

Aprofitant la diada dels innocents, des de la CUP de Blanes varem realitzar una acció simbòlica per a denunciar el dèficit en matèria de transparència i participació ciutadana que pateix l’Ajuntament de Blanes, publicant una nota informativa en la que explicàvem que l’Ajuntament de Blanes rebria un guardó per part de Transperency International, per l’impuls d’aquestes polítiques.

Malauradament, aquest Ajuntament no rebrà cap guardó per part de Transparency International per l’impuls de la transparència i participació al nostre municipi, ni tampoc s’han portat a terme cap de les iniciatives.

Ans al contrari, volem denunciar que ha transcorregut un any més sense que cap de les iniciatives participatives endegades s’hagin finalitzat, sense que s’hagi efectuat cap millora en transparència financera de l’ajuntament, i en la que l’àrea de participació de l’Ajuntament ha quedat reduïda a la mínima expressió.

Per tot això, demà farem pública una valoració sobre els diferents projectes participatius del municipi que, a dia d’avui, es troben aturats per manca de voluntat política.