La CUP de Blanes s'oposa frontalment a la perllongació de la C-32

La CUP de Blanes s'oposa fermament a la perllongació de la C-32 entre Blanes i Lloret. La perllongació de l'autopista travessa zones d'interès natural i cultural com són Sant Pere del Bosc, l'ermita i el paratge de les Alegries i el bosc del Vilar i respon a un model turístic i de territori al qual la formació independentista s'oposa.


Per això, la CUP va participar el passat dijous a una assemblea on van participar diverses entitats i formacions blanenques i en la qual es va proposar coordinar esforços contra l'ampliació de l'autopista. La CUP ha participat  també de la convocatòria ciutadana i de l'acció que ha  tingut lloc aquest diumenge 22 de març per mostrar a Santi Vila, conseller de Territori i Sostenibilitat, l'oposició contra aquesta projecte. A aquesta convocatòria hi han participat diferents col·lectius en defensa del territori i desenes de persones que amb pancartes i xiulets han esperat pacientment l’arribada del conseller que ha demorat la seva visita poc més d’una hora.

Segons Jaume Pujadas, portaveu de la CUP de Blanes, “aquesta batalla l'hem de guanyar al carrer, és imprescindible que tota la ciutadania ens mobilitzem per evitar aquesta destrossa que afectarà irreversiblement els pocs paratges naturals que queden a aquesta zona de la Costa Brava que ja ha sigut tan maltractada”. A més Pujadas ha afegit que “cal acabar amb aquesta manera perversa de fer política encarada a acontentar els gran lobbys econòmics com Abertis i deliberadament d’esquenes a la ciutadania i a les necessitats reals del territori”.