Notícies de Blanes

Contra les agresions de l'estat, desobediència. Avui a la concentració convocada per Blanes contra la repressió. Plantem cara a la repressió, les lleis mordassa, la persecució de la disidència política i la criminalització de l'activisme social.

La formació independentista ha demanat retirar aquest punt i que no es debatés argumentant que, al seu parer, l'expedient i la tramitació d’aquest procés d’adquisició està ple de mancances. Segons el regidor de la CUP Jaume Pujadas “tenint en compte que Aigües de Blanes és l'empresa mixta encarregada de gestionar Blanes Medi Ambient, en la documentació facilitada als regidors no hi ha cap tipus de document signat per part d’Aigües de Blanes ni la còpia del contracte de resolució anticipada de la concessió”.

 

Sota el títol ‘’la pobresa no fa vacances” el passat 17 d’agost es va celebrar un Ple extraordinari, a petició dels grups de l’oposició de l’Ajuntament de Blanes, per tractar específicament problemàtiques d’habitatge, pobresa energètica, educació i polítiques municipals d’acollida i immigració.

El projecte ‘’Diners al Carrer” ha destinat una part de les retribucions assignades al regidor i a la regidora de la CUP de Blanes, concretament 3000 euros, a impulsar un total de quatre projectes d’entitats amb finalitats solidàries, culturals, de cooperació, d’investigació, d’igualtat i cohesió social i de defensa del

Pàgines